's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Leer onze mensen kennen

Voor Nedco is het welzijn van mensen een factor die zwaar meeweegt in het beleid. We hechten bijvoorbeeld sterk aan een goede sfeer onder het personeel. Een potje voetbal in de pauze, ontspannen op het dakterras, tijd voor een praatje tussen de taken door: dit is dagelijkse kost voor iedereen die bij Nedco werkt.

Ons respect voor de medemens komt juist ook naar voren in ons personeelsbeleid. Ruim twintig procent van onze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een fysieke of mentale beperking vinden bij ons werk dat bij hen past. Motivatie weegt bij ons veel zwaarder dan diploma’s: bij Nedco kún je simpelweg niet mislukken als je de wil hebt om te werken.

Leer je toekomstige collega's alvast kennen

Leer het team kennen

Op zoek naar een baan bij Nedco? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures:

Secretarieel & Administratief medewerker

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijkheid te willen nemen in een veelzijdige en ondersteunende kantoorfunctie? Dan is de functie van secretarieel & administratief medewerker bij Nedco vast iets voor jou!

Productiemedewerker

Voor onze productieafdeling zijn we op zoek naar versterking voor ons team. Wil jij als productiemedewerker diverse werkzaamheden aanpakken zoals het maken van kunststof ventilatieroosters of acrylaat displays?

Op zoek naar een baan bij Nedco? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures:

Productiemedewerker

Wil jij als productiemedewerker diverse werkzaamheden aanpakken zoals het maken van kunststof ventilatieroosters of acrylaat displays? Bij Nedco zijn we voor deze werkzaamheden op de productieafdeling op zoek naar versterking voor ons team.

Open sollicitatie

Nedco is een bedrijf met een ondernemende geest wat blijft groeien. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe mensen. Maar naast onze vacatures komt het ook voor dat wij op zoek zijn naar mensen zonder dat we wisten naar wie we opzoek waren. Juist daarvoor hebben wij een open sollicitatie mogelijkheid.