's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Werken & Leren

Ben jij een jonge student die werken en leren wilt combineren? Nedco biedt je graag die kans. Je stapt op deze manier vroegtijdig in het bedrijfsleven en krijgt de mogelijkheid om je hier te ontwikkelen. De theorie die je opdoet tijdens je studie kun je direct toepassen in de praktijk. Daarnaast wordt je goed begeleid door ervaren begeleiders in jouw vakgebied.

De afgelopen jaren hebben wij succesvol met diverse opleiders in de omgeving samengewerkt: o.a. Scheepsvaart College, Avans Hogeschool, INholland, Grafisch Lyceum Rotterdam en het Albeda College.

SBB beeldmerk

Erkend leerbedrijf

Sinds 1999 is Nedco door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. In eerste instantie was dit uitsluitend voor de opleiding ‘Mediavormgever’ en ‘Medewerker productpresentatie’. Maar in de jaren daarna zijn daar al veel opleidingen bij gekomen. Zo zijn we nu een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen binnen de afdelingen Economie en Administratie, Entree, ICT, Media en vormgeving, Transport, scheepvaart en logistiek, VMBO Leerwerktraject / Boris en Zorg en Welzijn.

Ben je benieuwd of wij een erkend leerbedrijf zijn voor jouw opleiding? Bekijk dan ons volledige erkenningsoverzicht.

Wat bieden wij jou?

Iedere student krijgt een interne vaste begeleider bij Nedco. Deze begeleider heeft de nodige ervaring in jou vakgebied en is daardoor in staat om jouw zo goed mogelijk te begeleiden. Nedco heeft al een jarenlange ervaring met het opleiden en begeleiden van studenten in alle lagen van de organisatie. Naast het meewerken bij Nedco is er voor jou ook voldoende ruimte om de opdrachten vanuit je opleiding in praktijk uit te voeren. Hier werkt Nedco ook graag aan mee.

Als BBL student wordt je onderdeel van mooi familiebedrijf met gezellige collega’s. Als collega’s staan we voor elkaar klaar en dus ook voor jou. Tijdens werk heerst er een informele sfeer en tijdens de pauzes is er voldoende ruimte voor ontspanning. Zo is er in de pauze genoeg ruimte voor een potje voetbal in de pauze, een rondje te gaan lopen of om te ontspannen op het dakterras als de zon schijnt.

Op zoek naar een leerbedrijf?

Ben je op zoek naar een geschikt leerbedrijf voor jouw BBL traject. Of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou opleiding zijn? Neem dan contact met ons op.

Profile

‘Ik was opzoek naar een afwisselende functie en die heb ik bij Nedco gevonden’

Robin Blauwbloed, Teamleider Magazijn