's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Duurzaamheid bij Nedco

Nedco is een bedrijf dat de ambitie om te groeien en winst te maken niet ten koste laat gaan van de medemens en de wereld om ons heen. Zonder mensen geen productie, en zonder planeet geen toekomst. Mede gedreven door onze christelijke achtergrond vinden wij het belangrijk als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen, zowel lokaal als op wereldniveau. In ons MVO-beleid zijn de drie P’s dan ook duidelijk en evenwichtig te herkennen: het gaat bij ons om People, Profit én Planet.

People

Voor Nedco is het welzijn van mensen een factor die zwaar meeweegt in het beleid. We hechten bijvoorbeeld sterk aan een goede sfeer onder het personeel. Een potje voetbal in de pauze, ontspannen op het dakterras, tijd voor een praatje tussen de taken door: dit is dagelijkse kost voor iedereen die bij Nedco werkt.

Ons respect voor de medemens komt juist ook naar voren in ons personeelsbeleid. Ruim twintig procent van onze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een fysieke of mentale beperking vinden bij ons werk dat bij hen past. Motivatie weegt bij ons veel zwaarder dan diploma’s: bij Nedco kún je simpelweg niet mislukken als je de wil hebt om te werken.

Planet

Ook de toekomst van de wereld waarin wij leven heeft onze aandacht. Het is belangrijk ons bedrijf te laten groeien zodat we onze werknemers een stabiele werkomgeving kunnen blijven bieden, maar deze groei mag niet ten koste gaan van het milieu waarin we leven. Daarom proberen wij zo duurzaam mogelijk te produceren.

Bij Nedco gaat de zon niet voor niets op: dagelijks voedt deze energiebron onze zonnepanelen, zodat ons bedrijf voorzien kan worden van duurzame stroom. Ook moedigen we onze werknemers aan voor een elektrische bedrijfsauto te kiezen.

Waar geproduceerd wordt is afval onontkoombaar. Wij proberen onze reststroom waar mogelijk te reduceren, en als dat niet verder in kwantiteit mogelijk is, doen we dat in volume: bijvoorbeeld onze plasticpers zorgt ervoor dat ons plastic afval compact naar de recycler gaat. Ook is het onze uitdaging zoveel mogelijk van onze producten in een verpakking te passen. Zo worden zowel ons afval als onze eigen producten efficiënt, en dus zuinig, vervoerd!

Profit

Naast oog voor mens en milieu heeft Nedco ook een streven naar stabiliteit en groei. Om die reden is ons assortiment in de afgelopen 35 jaar flink uitgebreid, zodat we nu niet alleen een grote speler zijn op de witgoedmarkt, maar ook op het gebied van ventilatie- en display-producten. En nog altijd zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. Op het gebied van innovatie speelt onze nuchtere kijk op ondernemen een grote rol: elke nieuwe stap moet winst opleveren voor kwaliteit, efficiëntie of flexibiliteit.

Mede om deze reden houden wij onze productie zoveel mogelijk in eigen hand. Zo kunnen we de kwaliteit waar Nedco voor staat voortdurend controleren en waar nodig snel aanpassingen doen. Een ander voordeel hiervan is dat wij snel in kunnen springen op de wensen van de klant en op nieuwe uitdagingen in de markt. Deze flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door onze afnemers en draagt op een belangrijke wijze bij aan het succes van ons bedrijf!

Op zoek naar een baan bij Nedco? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures:

Secretarieel & Administratief medewerker

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijkheid te willen nemen in een veelzijdige en ondersteunende kantoorfunctie? Dan is de functie van secretarieel & administratief medewerker bij Nedco vast iets voor jou!

Productiemedewerker

Voor onze productieafdeling zijn we op zoek naar versterking voor ons team. Wil jij als productiemedewerker diverse werkzaamheden aanpakken zoals het maken van kunststof ventilatieroosters of acrylaat displays?

Op zoek naar een baan bij Nedco? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures:

Productiemedewerker

Wil jij als productiemedewerker diverse werkzaamheden aanpakken zoals het maken van kunststof ventilatieroosters of acrylaat displays? Bij Nedco zijn we voor deze werkzaamheden op de productieafdeling op zoek naar versterking voor ons team.

Open sollicitatie

Nedco is een bedrijf met een ondernemende geest wat blijft groeien. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe mensen. Maar naast onze vacatures komt het ook voor dat wij op zoek zijn naar mensen zonder dat we wisten naar wie we opzoek waren. Juist daarvoor hebben wij een open sollicitatie mogelijkheid.