's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vraag het speciale Nedco 35 jaar magazine aan!

De momenten waarop je vooruit en achteruit mag kijken zijn meestal de mooiste in de geschiedenis. Alles komt dan langs. Uitdagende periodes en mooie ogenblikken. En op die tijdlijn staan er punten waar je even stil wilt blijven staan, waar je stil moet blijven staan. Wanneer verleden, heden en toekomst elkaar raken. Hier staan we nu, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe?
 
We realiseren ons terdege dat we als bedrijf volwassen zijn geworden. Er komt een nieuwe generatie medewerkers die niet de gezamenlijke opbouwhistorie hebben meegemaakt. Mensen die al 30 jaar bij Nedco werken, en mensen die nog maar nét 2 maanden begonnen zijn. Een generatie die weer verder gaat bouwen aan het succes van Nedco.
 
Ter ere van het 35 jarig jubileum kiezen we ervoor onze organisatie eens goed te laten spreken. Wie zijn wij en wat doen we? Wat verbindt ons? Waar zijn we goed in? Welke waarden willen we vasthouden, nu en in de toekomst? Wie zijn wij naar onze stakeholders?
 
Een organisatieopbouw -en verhaal dat we met elkaar maakten én maken, maar nog niet vastgelegd was. Dat willen bereiken met het magazine dat vóór u ligt. Leer ons van dichtbij kennen door de verhalen en beelden in dit magazine! En door dit alles heen mag uitstralen wie wij als Nedco zijn; gewone mensen, die mét elkaar bijzondere dingen doen.
 
Bent u benieuwd naar ons verhaal en wilt u graag ons magazine ontvangen? Vul dan hieronder het aanvraag formulier en ontvangt dit prachtige magazine zo snel mogelijk op uw deurmat.