's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Leer jouw collega's kennen

Bas Boer

Productiemedewerker Display

Hier kan iedereen laten zien wat hij kan. Je kunt werken op je eigen tempo. Als er iets niet lukt kan ik makkelijk terecht bij iemand die het wel weet.”

Functie

Ik doe bij Nedco de productie van kunststof displays. Een hittedraad maakt de kunststof plaat warm. Na een minuut kun je het vouwen, met handschoenen aan: anders krijg je vingers op het kunststof. Ook zou het anders te warm zijn voor je handen. Ik vouw de kunststof platen tot een bepaalde vorm, bijvoorbeeld tot trapstandaards of kaarthouders. Of van die houders die je in restaurants tegenkomt: waar de menukaarten inzitten.

Ontwikkeling

Ik werk al sinds 2005 bij Nedco. Er zit afwisseling in het werk: je vouwt niet altijd hetzelfde. Toen ik hier begon was het werk dat ik nu doe er nog niet; dat is in 2006 opgestart. Daarvoor pakte ik roosters in en ventilatoren: van alles en nog wat. Wat ik nu doe vind ik wel leuker. Je maakt verschillende dingen; het is elke keer wat anders. En nu ben ik ook de baas over mijn eigen machine.

Laat zien wat je kunt

Ook mensen met een beperking hebben talenten. Hier kan je laten zien wat je kan. Je kunt werken op je eigen tempo, er zit nooit druk achter. Als er iets niet lukt kan ik makkelijk terecht bij iemand die het wel weet.

Ook is het is gezellig met de collega’s; er staan ook collega’s aan de andere machines. We doen wel eens een uitje: bowlen, of een dagje uit. We zijn bijvoorbeeld weleens naar Archeon geweest.

Het is leuk om bij Nedco te werken. Iedereen kan hier laten zien wat hij kan, bij andere bedrijven misschien niet. En daar word je gelukkig van!

 

 

Lees ook de verhalen van onze andere collega's