's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Stagiaires gezocht!

Wij zoeken stagiaires die zichzelf willen ontwikkelen

Als stagiair wil je jezelf uiteraard verder ontwikkelen. Doormiddel van een stage maak je alvast kennis met het bedrijfsleven in jouw studierichting. Nedco biedt je graag de kans. Of het nu gaat om een meewerkstage, afstudeerstage of langdurige stage; bij Nedco is veel mogelijk.

Wordt jij onze nieuwe stagiaire? We zien uit naar een wederzijds leerzame periode.

Wat biedt Nedco jou?

Tijdens een meewerkstage krijg je voldoende ruimte voor het maken van de opdrachten van je opleiding en ondertussen help je mee met de werkzaamheden op de afdeling. Maar ook voor een afstudeerstage hebben wij uitdagende opdrachten liggen. Nedco biedt jou de kans, pak jij het op?

Als stagiair bij Nedco werk je samen met de collega’s op de afdeling en een vaste stagebegeleider. Zo leer je het familiebedrijf kennen en maak je kennis met je vakgebied in de praktijk. Daarbij wordt je eigen inbreng zeker gewaardeerd.

Als stagiair wordt jij onderdeel van een gezellig team van collega’s en ervaar je de gezellige werksfeer van Nedco. Zo is er in de pauze genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een potje voetbal of om te ontspannen op het dakterras.

Onze stage vacatures:

(Afstudeer)stage Onderzoek naar KPI's

Ben jij iemand die goed kunt luisteren en doorvragen? Wil jij onderzoeken hoe een bedrijf prestaties kan meten? Dan heeft Nedco DE stage opdracht voor jou! 

(Meewerk)stage Content Creator

Ben jij creatief maar ook strategisch? Ben jij een master in de sociale kanalen? Dan heeft Nedco DE stage voor jou!

Hieronder onze sollicitatieprocedure, zodat jij weet waar je aan toe bent.

1) Je solliciteert

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen twee weken contact op.

2) Eerste contact

We bellen je om kort kennis te maken en een eerste gesprek in te plannen. Heb je vragen, dan kan je deze direct stellen.

3) Eerste afspraak

Na het maken van de afspraak zien we elkaar op ons kantoor. We zien dit als een algemeen kennismakingsgesprek waar we elkaar beter willen leren kennen en komen ook je kwaliteiten en de stage aan bod.

4) Tweede afspraak

Bevalt het eerste gesprek van beide kanten? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de diepte in en komen de stage en het team uitgebreid aan bod.

Omdat we zeer geïnteresseerd zijn in wie jij als persoon bent vragen we je voor dit gesprek om een online persoonlijkheidstest in te vullen. Hierin willen we benadrukken dat de resultaten van deze test niet van invloed op je sollicitatie zal zijn.

5) Voorstel

Als we een match zien doen we je een voorstel en kunnen we je bij acceptatie feliciteren als onze nieuwe collega.

Profile women

‘Bij Nedco kreeg ik alle ruimte om mee te denken, mijn eigen ideeën aan te dragen en mezelf daardoor te ontwikkelen.’

Saar, Stagiair Marketing