's-Gravenweg 346, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel

Wie is Nedco?

Nedco is een middelgroot familiebedrijf dat ventilatie-, witgoed- en displayproducten produceert. Kunststof, aluminium, staal en RVS worden met behulp van ons eigen machinepark verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige producten. Ook de ontwikkeling van de meeste producten vindt plaats in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat maatwerk te leveren en mee te denken bij het oplossen van elk specifiek probleem.

Onze producten zijn te vinden bij iedere groothandels in Nederland en ook meer steeds meeri in Europa. We hebben een zeer divers team, waarin ieders talenten worden gezien en benut, of je nu een beperking hebt of niet. Het resultaat is een gezellige en stabiele werkomgeving, waarin iedereen zich op zijn plek voelt.

Merken

Het Nedco-assortiment beslaat ruim 3800 verschillende producten, die worden geproduceerd onder de merken Ventilatie & Witgoed, Display, Sulky’s en Sluban. Met zowel de merken Ventilatie & Witgoed en Display zijn wij marktleider in Nederland.

Binnen Ventilatie & Witgoed produceert Nedco alle denkbare ventilatieroosters, -kanalen en overige benodigdheden voor luchtafvoer en luchttoevoer. Ook leveren wij brandwerende producten, en aircotoebehoren. Binnen witgoedaccessoires produceren wij behalve de lekbak, waarmee we begonnen zijn, ook wasmachine verhogers encombiranden om de droger op de wasmachine te kunnen stapelen en trillingsdempers.

Naast Ventilatie & Witgoed is Display ook een merk binnen ons bedrijf. Ons assortiment displayproducten is zeer gevarieerd. Van kleine visitekaarthouders tot grote stoepborden, van simpele folderhouders tot complete presentatie-systemen. De kunststof displays worden op onze eigen locatie gegoten, gesneden, gevouwen en gepolijst. De displays kunnen dan ook geheel naar wens worden uitgevoerd in elke mogelijke kleur en maat. Ook bedrukken behoren tot de mogelijkheden.

Sociale visie​

Een bijzonder kenmerk van ons bedrijf is de diversiteit in het personeel. Sinds de start heeft Nedco diverse medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Nedco kunnen mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking aan de slag. Wij bieden ze een passende baan en goede begeleiding.

Daarnaast sponsoren wij diverse projecten met betrekking tot mensen met een handicap.

Dirk-Jan

Warehouse

Ons warehouse kan in 4 delen worden opgedeeld:
1. Onderdelen / halffabrikaten / verpakkingen.
2. Een ‘hoogstelling’ gedeelte met daaronder de grijpvoorraad van de bulk artikelen.
3. ‘Inrij-stelling’, daar liggen de producten in grote volumes. In de ‘inrij-stelling’ kunnen 8 palletten achter elkaar gezet worden.
4. Kleine ‘legbordstellingen’ voor de ventilatoren en overige kleine artikelen, die in minder grote volumes aanwezig zijn.

In het magazijn rijden twee reachtrucks. Door de korte draaias van deze trucks kunnen de rijpaden compact gehouden worden. Als gevolg hiervan kunnen de stellingen ‘kort’ op elkaar staan, waardoor er in een ‘beperkte’ ruimte een grote opslagcapaciteit is.

MVO verantwoord

MVO verantwoord werken kan op verschillende manieren ingevuld worden. Bij Nedco proberen wij hier op alle vlakken aan te werken.

Zo hebben wij collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt, scheiden wij al ons afval en hebben wij onlangs 468 zonnepanelen laten plaatsen op ons dak.

Ook hebben wij in ons warehouse een 3-tal lichtkoepelbanen waar het daglicht overvloedig door binnenstroomt. Daardoor hoeft alleen in het winterseizoen de verlichting aan. Hiernaast zijn onze producten ongevoelig voor warmte of kou, zo kunnen wij ook besparen op verwarmingskosten. Zo dragen wij bij aan de toekomst.

Office

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.